Golfsurfen & Healing

Evantures neemt je mee naar de meest bruisende stad in Brazilië: Rio de Janeiro. Deze stad staat bekend om haar fantastische stranden, Christus de Verlosser en natuurlijk de Suikerbroodberg. Maar… wat veel mensen niet weten, is dat je in Rio de Janeiro ook uitstekend kunt golfsurfen! In de wijk Recreio, op een uurtje afstand rijden van Copacabana, vind je elke dag prachtige golven bij de meest tropische stranden van Rio de Janeiro.

Tijdens deze trip ga je niet alleen golfsurfen, maar ligt er ook een focus op het vinden van je innerlijke kracht. Healer Marissa Klouwer verzorgt deze bijzondere clinics waarbij er gebruikt wordt gemaakt van meditatie, healing sessies en yoga. Om optimaal te relaxen, verblijf je tijdens de Golfsurf & Healing week in een groenrijk hostel in de rustige en veilige wijk Recreio. Het belooft een bijzondere week te worden waarbij je als herboren weer terug gaat naar Nederland.

Inhoud Golfsurfen & Healing

  • 7 overnachtingen in Rio Surf & Stay
  • 5 golfsurf lessen
  • 1 healing sessie met Marissa Klouwer
  • 5 yoga sessies, ademhaling & groepsmeditaties
  • Pick-up van het vliegveld Rio de Janeiro
  • Incl. ontbijt

Bij te boeken

  • Extra Surflessen / boardverhuur
  • Extra Yoga lessen
  • Extra Healings
  • Massage
  • Accupunctuur
  • Lunch (vegetarische optie)
  • Trip naar Morra Dois Irmãos
  • Trip naar Pedra do Telégrafo

Data
4 januari – 11 januari (focus op het nieuwe jaar)

Prijzen
1 week Golfsurfen & Healing shared dorm €900
1 week Golfsurfen & Healing private dorm €1000

 

Golfsurfen in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro wordt gezien als dé party stad van Brazilië en dat is ook niet zo gek met al die kleurrijke beelden van carnaval. Echter heeft Rio de Janeiro veel meer te bieden. Deze miljoenenstad ligt namelijk aan adembenemend mooie stranden, omringd door groene rotsen wat de stad een magische sfeer geeft. Wie ooit Rio de Janeiro heeft bezocht, wil eigenlijk nooit meer weg…

Dat je ook goed kunt golfsurfen in Rio de Janeiro, is minder bekend. Voor de rustige stranden met perfecte golven, ga je naar de wijk Recreio. Dit is een veilige wijk waar veelal de rijke carioca’s (inwoners van Rio de Janeiro) wonen. Recreio ligt op ongeveer een uur rijden van het populaire Copacabana. In Recreio heb je drie fantastische stranden om te surfen: Macumba, Prainha en Grumari. Enne… laat het hostel nou net grenzen aan het strand van Macumba!

Per dag worden de golven bekeken om te kijken waar de surflessen plaatsvinden. Zo is er altijd de juiste golf voor beginners of gevordenen. Met een Volkswagen busje (met de boarden bovenop) kan er naar de andere stranden gereden worden voor de surfles. Dit is vaak niet verder dan 15 minuten rijden.

IMG_3338

Naast de surflessen, zijn er nog genoeg andere dingen te doen in Recreio. Zo kan je de rots Pedra do Telégrafo beklimmen waar je fantastische foto’s kunt maken dat je aan de rots zelf hangt, of de berg Dois Irmãos beklimmen waar je het mooiste uitzicht over Rio de Janeiro hebt.

hiking Pedra do Telégrapho 2 (1)

Zin om te ontspannen? Het strand van Macumba bevindt zich op 5 minuten lopen van het hostel. Daar kan je genieten van de zon of van een verse kokosnoot. Ook zijn er massages, accupunctuur sessies te boeken in het hostel. Zo ga jij gegarandeerd ontspannen terug naar huis.

Over Marissa Klouwer

Marissa is een dynamische, spiritueel pionier en energetic healer. Ze is afgestudeerd in Human Studies maar volgt deze passie eigenlijk al haar hele leven lang. Ze gebruikt haar spirituele gift om mensen te helpen met zowel hun gezondheid als carrière. Iedereen kan bij haar terecht, of je nu beter wil leren omgaan met stress, een burn-out hebt, een trauma wil verwerken of over een angst wil komen. Natuurlijk kan je ook bij Marissa terecht als je nog meer in je energie wilt komen, Marissa gelooft in persoonlijk contact omdat we allemaal uniek zijn en een ander verhaal hebben. Lees meer over de werkwijze van Marissa Klouwer.

30
aula SurfYogasurf classIMG_3392